Thursday, September 23, 2021
Jurnalism corect


Metrorex început recepția lucrărilor la Magistrala 5 din Drumul Taberei

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 24 august 2020 Etichete: , , ,

O comisie din cadrul Metrorex a început, luni, recepția lucrărilor la Magistrala 5 de metrou din Drumul Taberei, așa cum a anunțat săptămâna trecută ministrul Transporturilor, Lucian Bode. După ce în luna august a fost finalizată și ultima centrală de ventilație, noul termen pentru inaugurare avansat public de oficialii din Ministerul Transporturilor este sfârșitul lunii septembrie.

Săptămâna aceasta, luni (n.r. – 24 august), au început testele instalațiilor electro-energetice și acestea sunt în regulă, se fac și testele dinamice cu 8 trenuri pentru teste dinamice și înmagazinarea tonajului de rodaj. De luni, 24 august, Comisia de Recepție începe recepția pe specialități, pe componente și în paralel se realizează și recepția la terminarea lucrărilor respectiv la punerea în funcțiune a instalațiilor. Sperăm că toate aceste proceduri să se realizeze într-un timp cât mai scurt astfel încât în septembrie să putem să vedem trenurile de metrou circulând pe M5,” a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, la Radio România Actualități.

Magistrala 5 de metrou, Secțiunea Râul Doamnei – Eroilor (PS Opera), inclusiv Valea Ialomiței este compusă din 10 stații de metrou și un depou și va avea o lungime de 6,871 km.

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW