Tuesday, April 16, 2024
Jurnalism corect


Metrorex anunţă că au fost montate terminale contactless în toate stațiile de pe Magistrala 2

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 4 noiembrie 2022

Metrorex a finalizat montarea de terminale contactless la toate porțile de acces din stațiile Magistralei 2 de metrou, se arată într-un comunicat de presă remis vineri, 4 noiembrie. 

Concret, este vorba de stațiile: Berceni, Dimitrie Leonida, Apărătorii Patriei, Piața Sudului, Constantin Brâncoveanu, Eroii Revoluției, Tineretului, Piața Unirii 2, Universitate, Piața Romană, Piața Victoriei 1, Aviatorilor, Aurel Vlaicu și Pipera.

Introducerea acestui sistem facilitează plata călătoriei cu orice card bancar contacless, chiar dacă cetățenii nu dețin un card de transport sau un titlu valabil de călătorie. De asemenea, plata se poate face direct cu telefonul mobil tip smartphone sau cu ceasul tip smartwatch, atât timp cât au atașat un card bancar.

În cazul în care un călător dorește să achite mai multe intrări cu același card sau dispozitiv, trebuie să apese, începând cu a doua tranzacție consecutivă, tasta „+” de pe ecranul porților de acces si apoi să apropie cardul de semnul contactless, mai precizează Metrorex.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW