Sunday, July 3, 2022
Jurnalism corect


Metodele țărilor de a atrage turiști după pandemia de coronavirus/ Statul care oferă 3.000 de dolari celor care se infectează

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 17 iulie 2020 Etichete: , ,

În lunile în care pandemia de coronavirus a blocat circulația, mulți oameni și-au făcut liste cu toate locurile în care vor să ajungă după ce restricțiile de circulație vor fi ridicate iar lumea va fi din nou în afara pericolului. După câteva luni fără câștiguri din turism, țările din lumea întreagă încearcă să convingă prin diferite metode turiștii să aleagă destinațiile respective. Unele state oferă garanții de 3.000 de dolari pentru cei care se infectează cu coronavirus cât timp sunt în vacanță, pentru a demonstra că locația este sigură, altele oferă reduceri considerabile la pachetele turistice sau zboruri gratis spre destinațiile respective.

Un exemplu ar fi Cancun, Mexic, care a lansat o campanie denumită „Vino la Cancun 2 x1”, care va oferi două nopți gratuite pentru fiecare două nopți plătite și, de asemenea, va rambursa tariful pentru un bilet de avion din două.

În Bulgaria, una dintre cele mai vizitate țări de români în sezonul estival, a decis să nu mai perceapă taxe vizitatorilor pentru șezlonguri și umbrele.

În Elveția, a fost lansat programul „Geneva Boxes”care conține pachete hoteliere cu reduceri de până la 65%.

În Cipru, autoritățile au decis să acopere costurile pentru cazarea, mâncarea și tratamentul celor care se infectează cu coronavirus în timpul șederii.

Una dintre cele mai inedite oferte vine din Uzbekistan, unde autoritățile au anunțat că le vor oferi turiștilor care se infectează cu noul coronavirus în timpul vacanței petrecute în această țară suma de 3.000 de dolari. Oferta face parte din campania numită „Uzbekistan: garanția unei călătorii sigure”, inițiată de autorități pentru a îi asigura pe turiști că țara este sigură.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW