Saturday, June 15, 2024
Jurnalism corect


Mesajul președintelui Klaus Iohannis de Paște: Să dăruim înţelegere, compasiune şi sprijin tuturor celor care au nevoie

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 15 aprilie 2023 Etichete: ,

Președintele Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj credincioșilor cu ortodocși, greco-catolici, armeni și de cultele neoprotestante, din țară și din diaspora, cu prilejul Sfintelor Paști. În mesajul său, șeful statului a îndemnat la înțelegere și compasiune. 

„Învierea Domnului ne aduce împreună pentru a ne bucura de triumful credinţei asupra morţii şi a suferinţei. În aceste momente de intensă bucurie spirituală, transmit urări de sănătate, pace și prosperitate tuturor românilor ortodocşi, greco-catolici, armeni şi neoprotestanţi, aflaţi în ţară ori în comunitățile diasporei.

Sărbătoarea Sfintelor Paşti să ne inspire să fim, cu un gând bun şi un gest de solidaritate, mai aproape de semenii aflaţi în suferinţă, loviţi de război ori nenorociri, afectaţi de pierderea celor dragi sau de povara singurătăţii. Călăuziți de lumina iubirii lui Hristos, să dăruim înţelegere, compasiune şi sprijin tuturor celor care au nevoie de ajutorul nostru.

Sfintele Paşti să ne întărească în credinţă şi speranță, să ne călăuzească pe mai departe cu lumina Învierii Domnului, spre împlinirea binelui comun”, este mesajul președintelui Klaus Iohannis adresat credincioșilor.

CITEȘTE ȘI: Lumina Sfântă de Paște va fi adusă cu avionul de la Ierusalim, în Sâmbăta Mare, pe Aeroportul Otopeni

Sursa foto: Administrația Prezidențială

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW