Monday, June 14, 2021
Jurnalism corect


Mesajul lui Marian Oprișan, după înfrângerea în alegeri: Mi-am dedicat întreaga viață și carieră județului Vrancea

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 28 septembrie 2020 Etichete: , ,

Învins după 28 de ani petrecuți în fruntea Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan a transmis că își dorește ca proiectele începute de el să fie continuate.

„Dragii mei vrânceni,

Vă mulțumesc din suflet, tuturor!

Mulțumesc și mă înclin cu recunoștință în fața celor care ați avut încredere în mine și în proiectele mele și m-ați votat. Mulțumesc și celor care ați avut o altă opțiune și nu m-ați votat.

Am sufletul împăcat, pentru că mi-am dedicat întreaga viață și carieră județului Vrancea, care este casa noastră. Am luptat și am muncit cu toată forța și determinarea pentru un trai mai bun pentru vrânceni și sunt mândru de tot ce am reușit să construiesc în Vrancea în ultimii ani. Îmi doresc ca proiectele de dezvoltare pe care le-am început să fie duse la bun sfârșit, pentru binele dumneavoastră.

Sunt convins că timpul va arăta justa valoare a oamenilor și a realizărilor fiecăruia.

Pentru mine, lupta continuă! Voi rămâne același OM, care va fi alături de vrânceni, le va reprezenta interesele și îi va ajuta, cu toată puterea.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris pe Facebook Marian Oprișan.

Oprișan, considerat unul dintre cei mai puternici lideri ai PSD, a pierdut șefia Consiliului Județean în fața candidatului PNL și USR-PLUS, Cătălin Dumitru Toma. După numărarea voturilor din 356 de secții, dintr-un total de 359, Cătălin Dumitru Toma, candidat al PNL și USR-PLUS, a obținut 44,4% din voturi, potrivit editiedevrancea.ro.

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW