Sunday, July 3, 2022
Jurnalism corect


Mesajul lui Carmen Iohannis, la sfârşitul vizitei lui Jill Biden în România: O ocazie care a demonstrat că respectul, grija pentru suflet şi comunicarea n-au graniţe!

By news.ro , in Politic Stirile zilei , at 7 mai 2022

Carmen Iohannis a scris, sâmbătă, pe Facebook, la finalul vizitei Primei Doamne a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, în ţara noastră, că a fost „o ocazie care a demonstrat că Respectul, Grija pentru suflet şi Comunicarea n-au graniţe!”

„Azi am avut onoarea şi bucuria de a primi vizita Primei Doamne a Statelor Unite, dr. Biden, ocazie care a demonstrat că Respectul, Grija pentru suflet şi Comunicarea n-au graniţe!”, a scris Carmen Iohannis în postarea pe Facebook.

Soţia preşedintelui a postat mai multe fotografii din momentele vizitei lui Jill Biden la Bucureşti.

Carmen Iohannis şi Jill Biden au vizitat sâmbâtă o şcoală din Bucureşti, unde s-au întâlnit cu mai mulţi copii refugiaţi ucraineni şi cu mamelor acestora.

Carmen Iohannis a mulţumit organizaţiilor nonprofit şi tuturor celor care îi ajută pe refugiaţii ucraineni, precum şi autorităţilor locale. „Sunt foarte mândră să spun că mereu am ştiut că românii sunt ospitalieri”, a subliniat ea. Jill Biden a afirmat că românii sunt „minunaţi, adevăraţi eroi”, şi a spus că „simte că există speranţă”.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW