Sunday, February 25, 2024
Jurnalism corect


Mesajele politicienilor cu ocazia Paștelui | Ce le-au transmis Băsescu, Tăriceanu, Barna, Dăncilă și Ciolacu credincioșilor români

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 19 aprilie 2020 Etichete: , ,

Politicienii români au ținut să transmită și anul acesta mesaje cu ocazia sărbătorilor pascale. Președintele României, cât și premierul și mai mulți miniștrii au transmis urări credincioșilor români încă din Sâmbăta Mare.

Marcel Ciolacu: Credința ne-a ajutat întotdeauna să trecem peste momentele grele ale vieții.

„Pe noi, românii, credința ne-a ajutat întotdeauna să trecem peste momentele grele ale vieții. Așa o vom face și acum. Împreună, ca o națiune unită, vom depăși și această cumpănă ! Sărbători binecuvântate ! Și multă sănătate tuturor !”, a scris Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Viorica Dăncilă: Chiar dacă fizic suntem mai departe unii de alții decât în alți ani, bucuria Învierii este aceeași

Traian Băsescu: „O noapte ciudată care parcă vrea să ne spună că după ce pandemia va trece, nimic nu va mai fi ca înainte”

„HRISTOS A ÎNVIAT! O noapte a învierii în care suntem fiecare la casa lui, fără copii, fără nepoţei şi fără prieteni strânşi în jurul tradiţionalei mese pascale. O lumânare pîlpâie tremurând şi ea într-o aparentă singurătate, o singurătate care ne-a umplut sufletele mai mult ca altădată cu dragostea pentru cei pe care nu-i avem alături de noi. O noapte ciudată care parcă vrea să ne spună că după ce pandemia va trece, nimic nu va mai fi ca înainte. Nu ştiu exact cum va fi, dar dacă până mâine dimineaţă voi afla, o să vă scriu aici părerea mea. Măcar şi de dragul nepoţeilor, avem obligaţia să găsim soluţii. Nu avem dreptul să le lăsăm o lume defectă cu o Europă slabă şi de aceea vulnerabilă.
Încă odată, HRISTOS A ÎNVIAT!”, a scris fostul președinte. 

Victor Ponta s-a rezumat la un simplu „Hristos a înviat!”

Călin Popescu Tăriceanu: O să trecem cu bine peste toate

Dan Barna: Acasă suntem toți în siguranță acum / Și eu voi sta acasă de Sărbătorile Pascale

sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW