Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Mesajele liderilor politici către români de sfânta sărbătoare a Învierii.

By Redactia MainNews , in Stirile zilei , at 28 aprilie 2019 Etichete: , , ,

In prima zi de Paste, liderii politici s-au adresat românilor, în mediul online, pentru a le transmite mesajele lor, prilejuite de cea mai importanta sărbătoare a crestinismului.

Preşedintele României a transmis duminică dimineaţă un mesaj video de Paşte, în care le urează românilor „sărbători luminate cu linişte şi pace în suflet”. „Hristos a înviat! Dragi români, vă doresc sărbători luminate, cu linişte şi pace în suflet, alături de cei dragi!”, a spus Klaus Iohannis în mesajul video postat pe facebook.

„Să primiți Sărbătoarea Învierii Domnului cu seninătate și să vă bucurați de lumina acestor zile împreună cu cei dragi. Vă doresc Paște fericit!”, a scris Liviu Dragnea pe pagina sa de socializare.

Printr-un mesaj video a ales sa transmita mesajul sau de Paste si Calin Popescu Tariceanu.

Premierul Viorica Dăncilă le-a urat românilor Paște fericit, prin intermediul unui comunicat de presă. „Românilor care sărbătoresc Învierea Domnului le doresc sănătate, să se bucure de armonia şi emoţia momentelor petrecute cu cei dragi, iar lumina sfântă să ne arate calea către ceea ce ne uneşte. Paşte fericit tuturor românilor, din ţară şi din toate colţurile lumii!”, a scris premierul.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW