Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Mesaje prin care se cere demisia lui Tudorel Toader au fost vopsite pe poarta locuinței acestuia/ IPJ Iași: S-a întocmit dosar penal

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 21 noiembrie 2019 Etichete: , , ,

Polițiștii din Iași au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere după ce, pe poarta locuinței fostului ministru al Justiției, Tudorel Toader, au apărut mesaje vopsite prin care i se cere demisia.

Pe poarta locuinței lui Tudorel Toader, dar și pe mai multe clădiri din zona Copou, Iași, zonă în care se află Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, instituție condusă de fostul ministru, au fost vopsite cu mesaje prin care i se cere demisia acestuia: „Demisia!”, „Demisia, Tudorel Toader”, iar pe garduri au fost făcute trei graffiti-uri cu portretul rectorului.

Tudorel Toader este rectorul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și membru în Comisia de la Veneția.

Potrivit polițiștilor din Iași, a fost întocmit dosar penal pentru distrugere, iar cercetările continuă pentru a fi identificați autorii faptei.

„În urma sesizării primite, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, iar cercetările continuă pentru identificarea autorilor, urmând ca în funcție de cele constatate să fie dispuse măsuri legale”, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iași, pentru mainnews.ro.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW