Friday, June 14, 2024
Jurnalism corect


Mesaj Ro-Alert: Rămâneți în casa, pe cât posibil!

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 21 martie 2020 Etichete: , ,

Departamentul pentru Situații de Urgență a trimis un mesaj prin intermediul serviciului Ro-Alert prin care solicită populației să rămână în casă pe cât posibil, dar și alte recomandări pentru a fi împiedicată răspândirea COVID-19.

Mesajul DSU

„Respectați recomandările pentru a împiedica răspândirea noului coronavirus COVID-19. Rămâneți în casa, pe cât posibil! Evitați contactul direct sau apropiat cu alte persoane! Mențineți distanța de minimum 2 m fata de ceilalți! Nu atingeți suprafețe pe care au pus mana și alte persoane! Feriți-vă de zonele aglomerate! Spălați-va pe mâini cât mai des posibil! Nu va atingeți cu mâinile față, nasul, gura sau ochii! Asigurați-vă că regulile sunt respectate și de vârstnici. Ei sunt cei mai expuși îmbolnăvirii! INFORMAȚI-VĂ: știrioficiale.ro”, au transmis autoritățile.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, până sâmbătă la ora 13:00 în România au fost înregistrate 367 de cazuri de COVID-19, dintre care 59 în ultimele 24 de ore. Numărul persoanelor vindecate a ajuns la 52.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW