Tuesday, May 28, 2024
Jurnalism corect


Membri ai CSM, nemulțumiți de prezența jurnaliștilor în fața sediului DNA

By Vîrban Robert , in Justitie Stirile zilei , at 27 iulie 2021

Președintele Consiliului Superior al Magistraturii, Bogdan Mateescu, și judecătoarea Gabriela Baltag, membru al CSM, și-au exprimat nemulțumirea cu privire la prezența reprezentanților mass-media în fața sediului Direcției Naționale Anticorupție, relatează Agerpres.

Judecătoarea Gabriela Baltag, cunoscută pentru pozițiile critice la adresa DNA, s-a declarat extrem de nemulțumită de mediatizarea cauzelor penale.

La rândul său, preşedintele CSM, Bogdan Mateescu, și-a exprimat nemulțumirea în legătură cu prezența jurnaliștilor în fața sediilor parchetelor.

În schimb, ministrul justiţiei, Stelian Ion, a luat apărarea DNA, subliniind faptul că nu trebuie indusă ideea în opinia publică că jurnaliştii sunt chemați de procurori  atunci când sunt audieri.

Îmbulzeală la sosirea lui Liviu Dragnea la DNA

Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a fost prezent, luni, la Direcția Națională Anticorupție, unde a fost chemat pentru menținerea sechestrului în dosarul Tel Drum. În fața sediului DNA s-au strâns câteva zeci de persoane, susținători și contestatari ai fostului lider PSD, între care au avut loc altercații. Susținătorii lui Liviu Dragnea, unii dintre ei fiind prezenți și la eliberarea acestuia din penitenciar, au aruncat cu ouă și iaurt în rivalii lor, victime colaterale fiind reprezentanții mass-media.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW