Wednesday, April 24, 2024
Jurnalism corect


Meleșcanu răspunde criticilor lui Tăriceanu: Tremură de frica zilei de mâine/ E orbit de ură și de doctrina de răzbunare

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 14 septembrie 2019 Etichete: , , ,

Teodor Meleșcanu răspunde la criticile lui Călin Popescu Tăriceanu după ce fostul ministru a fost desemnat președintele Senatului, susținut fiind de Partidul Social Democrat. Meleșcanu susține că președintele ALDE „tremură de frică zilei de mâine”,  fiind „orbit de ură și de doctrina de răzbunare”.

„Întreb din nou: cu ce am greșit? Am urmat pașii domnului Tăriceanu, care a fost ales de două ori președinte al Senatului propus și susținut de PSD-cel bun!

PSD care a citit sondajele și nu l-a propus candidat unic fără șanse, nu e bun pentru domnul Tăriceanu.

Că să se salveze, vinde ALDE, mai exact îl da contra salvării lui personale. “Un regat pentru un cal” s-a transformat în ,,un partid pentru un postut”. Partid, unde sunt foarte mulți colegi de mare valoare, care au muncit la crearea și creșterea lui. Oameni de valoare care astăzi, nu înțeleg cum domnul Tăriceanu poate să distrugă totul.

Disperarea este atât de mare și demnă de milă încât domnul Tăriceanu recurge la ilegalități. Cât despre democrație și transparența nici nu poate fi vorba. Căline, le-ai dus în derizoriu!

Unde e Tăriceanu care a luptat împotrivă injustiției, a statului paralel și pentru libertățile individuale? Unde e direcția, proiectul ALDE, cu care marele om de stat ne-a ademenit acum câțiva ani?

Tot ce a rămas este o umbră disperată, tremurând de frică zilei de mâine, orbit de ură și de doctrina de răzbunare. Eu nu îl cunosc pe acest om, că atare nu voi mai acorda atenție măruntelor lupte pe persoană fizică a unui expirat politic și a măruntei lui clici.

Voi lasă justiția să hotărască dacă excluderea celor care s-au opus mini-dictatorului este legală sau nu.

,,Cea mai rea formă de ilegalitate este cea care se pretinde legala” zicea Platon. Un cetățean neimportant.

Viață merge mai departe. Avem treburi de făcut pentru țara. Promit că de azi nu ne vom ocupă de mărunțișuri, fantome, himere!”, a scris Meleșcanu, pe pagina sa de Facebook.

Viorica Dăncilă i-a a convins pe trei membri ALDE să intre la Guvernare, alături de PSD.  Teodor Meleșcanu, membru ALDE, a fost susținut de social-democrați la alegerea președintelui Senatului, funcție lăsată vacantă de Tăriceanu.

sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW