Sunday, April 21, 2024
Jurnalism corect


Mehedinţi: Paznicul unei primării a fost bătut de primar, pe motiv că nu îl va vota la alegerile locale – VIDEO

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 15 martie 2024 Etichete: , ,

Noaptea trecută, în Primăria Prunișor din județul Mehedinți, un paznic în vârstă de 61 de ani a fost agresat de către primarul localității. Se spune că edilul, fiind în stare de ebrietate, l-ar fi agresat pe bărbat, acuzându-l că nu îl va vota la alegerile locale din 9 iunie, potrivit news.ro.

”Am fost de pază la primărie, a venit primarul beat şi m-a luat la bătaie că nu votez cu el”, a declarat jurnaliştilor din Mehedinţi bărbatul care a fost atacat de primarul comunei Prunişor.

Potrivit victimei, edilul era însoţit de viceprimar care ar fi încercat să aplaneze conflictul.

Poliţiştii din Şimian au fost chemaţi imediat la faţa locului.

”La data de 14 martie a.c., ora 23.41, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Şimian au fost sesizaţi de un bărbat de 61 ani, din comuna Prunişor, despre faptul că ar fi fost agresat de un alt bărbat. Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că la data de 14 martie a.c., ora 23.35, apelantul, in timp ce asigura paza unei unităţi administrativ-teritoriale ar fi fost agresat fizic de un bărbat de 49 ani”, a transmis IPJ Mehedinţi.

Persoana rănită a fost transportată de urgență la spital pentru tratament medical, în timp ce poliția desfășoară investigații cu privire la presupusa infracțiune de agresiune sau alte forme de violență.

 

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW