Friday, May 24, 2024
Jurnalism corect


Medicul român care l-a vaccinat pe premierului Israelului împotriva COVID-19: Efectele secundare sunt mai minore decât cele ale vaccinului antigripal

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 31 decembrie 2020

Herman Berkovits, medicul personal al premierului israelian Benjamin Netanyahu, cel care l-a și vaccinat pe prim-ministru împotriva COVID-19, a declarat că joi că acest ser are efecte secundare mult mai minore decât clasicul vaccin antigripal. 

Herman Berkovits este un medic româno-israelian, stabilit de mai bine de 40 de ani în Israel.

„Efectele secundare sunt minore, de multe mai mai minore decât la vaccinul antigripal. Până astăzi, cel puțin efectele secundare cunoscute la noi sunt dureri de cap, ceva frisoane, dureri la locul de injectare ca la orice injecție. Efectele secundare sunt nimic, comparativ cu efectele pe care le produce boala. Oamenii mor pe capete și să nu uităm de sechelele și complicațiile pe care ni le dă boala. De aceea, trebuie să ne vaccinăm ca să avem grijă de noi, de părinții și bunicii noștri”, a declarat medicul româno-israelian Herman Berkovits, stabilit de mai bine de 40 de ani în Israel. Mai multe detalii pe Gândul.ro.

Sursa foto: timesofisrael.com

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW