Friday, April 19, 2024
Jurnalism corect


Medicul Mircea Beuran rămâne în arest la domiciliu. Decizia Curţii de Apel Bucureşti

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 20 februarie 2020 Etichete: , , ,

Mircea Beuran rămâne în arest la domiciliu. Curtea de Apel Bucureşi a respins contestația formulată de medic în privința măsurii arestului la domiciliu, dispusă de Tribunalul Bucureşti în urmă cu o săptămână.

Curtea de Apel București a respins și contestația formulată de DNA. Procurorii voiau ca medicul Mircea Beuran să fie trimis înapoi în arest preventiv.

Magistrații Curții de Apel București au discutat, joi, contestația formulată de medicul Mircea Beuran în privința măsurii arestului la domiciliu. Chirurgul este acuzat de DNA că a primit o mită de 10.000 de euro pentru a ajuta un medic să ocupe un post de asistent universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București.

Pe 14 februarie, judecătorii de la Tribunalul București au respins cererea procurorilor DNA pentru arestarea preventivă a medicului  Mircea Beuran și au dispus măsura arestului la domiciliu.

Beuran este acuzat de DNA că a primit mită 10 000 de euro de la un medic dintr-o unitate spitalicească din București pentru a propune în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București scoaterea la concurs a unui post de asistent universitar în specialitatea chirurgie generală, pe o perioadă determinată.

Mai exact, Beuran a primit mită de la un medic pentru a-l ajuta să devină asistent universitar în specialitatea chirurgie generală. Pentru aceste acuzații, magistrații au decis ca medicul să fie cercetat în timp ce se află în arest la domiciliu.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW