Thursday, August 5, 2021
Jurnalism corect


Medicul Mircea Beuran a fost trimis în judecată sub control judiciar

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 29 aprilie 2020 Etichete: , ,

Medicul Mircea Beuran a fost trimis în judecată, sub control judiciar, de către procurorii DNA, după ce ar fi luat mită 10.000 de euro de la un doctor pentru a-l ajuta să devină asistent universitar în specialitatea chirurgie generală în cadrul U.M.F „Carol Davila” București.

„În cauză s-a dispus instituirea măsurii asigurătorii a sechestrului, până la concurența sumei de 10.007,5 euro, asupra unui cont bancar aparținând inculpatului”, transmite DNA.

Beuran este acuzat de DNA că a primit mită 10 000 de euro de la un medic dintr-o unitate spitalicească din București pentru a propune în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București scoaterea la concurs a unui post de asistent universitar în specialitatea chirurgie generală, pe o perioadă determinată.

Mai exact, Beuran a primit mită de la un medic pentru a-l ajuta să devină asistent universitar în specialitatea chirurgie generală, lucru ce era posibil, având în vedere că Beuran ocupa funcția de director al Departamentului 10 Chirurgie, respectiv șef al Disciplinei Chirurgie Generală în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București,

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW