Wednesday, May 1, 2024
Jurnalism corect


Medicul care a fost de gardă în noaptea incendiului de la Matei Balș, audiat de anchetatori

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 31 ianuarie 2021 Etichete: , ,

Cătălin Apostolescu, medicul care era de gardă în noaptea incendiului de la Institutul Matei Balș, a ajuns, duminică dimineața, la Serviciul Omoruri de la Poliția Capitalei, unde este audiat ca martor. O asistentă a unității medicale urmează să fie audiată.

Până în prezent au fost audiate alte șase persoane, aparținători și cadre medicale. Procurorii continuă duminică cercetarea la fața locului.

Anchetatorii verifică activitatea privind serviciile de apărare contra incendiilor, de mentenanță a instalației electrice şi serviciile de pază ale spitalului, au transmis, sâmbătă, reprezentanții parchetului.

Au fost realizate, de către Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici”, necropsiile celor cinci pacienți decedați, fiind în curs procedura de stabilire a identității acestora, inclusiv prin compararea probelor ADN. Anchetatorii au solicitat realizarea autopsiei în cazul celei celui de-al șaselea deces, înregistrat sâmbătă.

Procurorii verifică serviciile de apărare contra incendiilor, de mentenanță a instalației electrice şi serviciile de pază ale spitalului.

CITEȘTE ȘI: Institutul „Matei Balș” a contractat servicii de reparație a sistemului de detecție și semnalizare incendiu, la șase ore după tragedie

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *