Friday, June 14, 2024
Jurnalism corect


Medicii de la Spitalul Sf Ioan din București, plângere pentru nereguli ale managementului în gestionarea crizei COVID-19 / În această cauză a fost deschis dosar penal

By Vîrban Robert , in Justitie Stirile zilei , at 24 martie 2020 Etichete: , , ,

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 au anunțat că a fost deschis un dosar penal, după ce cadre medicale de la Spitalul Sfântul Ioan din București au reclamat nereguli în gestionarea crizei COVID-19.

Conform surselor Main News, medicii au reclamat că nu s-au luat măsuri reale de prevenție pentru infectare cu Covid-19, nu există dotare pentru asigurarea prevenției, precum și că 30 de cadre medicale ar fi fost obligate să participe la raportul de gardă într-o încăpere de dimensiuni mici și să viziteze saloanele. Totodată, medicii de la Sfântul Ioan au reclamat și faptul că ar fi fost obligați să participe la cursuri și colocvii, chiar și după ce Ministerul Sănătății a sistat aceste evenimente.

Potrivit comunicatului procurorilor, cadrele medicale au sesizat Secţia 26 de Poliţie cu privire la existenţa unui cadru organizatoric defectuos ce nu ar corespunde măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase. În această cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de zădărnicire a combaterii bolilor.

Sursa foto: Politia Română

 

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you will find 95841 more Information on that Topic: mainnews.ro/medicii-de-la-spitalul-sf-ioan-din-bucuresti-plangere-pentru-nereguli-ale-managementului-in-gestionarea-crizei-covid-19-in-aceasta-cauza-a-fost-deschis-dosar-penal/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW