Sunday, February 25, 2024
Jurnalism corect


Medic neurolog din București, cercetat după ce ar fi tăiat cu maceta cablul de internet și un senzor de iluminat al unei cafenele

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 12 februarie 2024

Un medic neurolog de la o clinică privată din Capitală a fost săltat de polițiști după ce ar fi pătruns cu forța într-o cafenea și ar fi secționat cu o macetă cablul de internet și un senzor de iluminat. Doctorul s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului combinat cu medicamente din categoria benzodiazepinelor, notează News.ro. Bărbatul în vârstă de 33 de ani se află acum sub control judiciar. 

„Secția 1 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în jurul orei 01.00, a observat prin intermediul sistemului de supraveghere video, că în interiorul unei cafenele din Sectorul 1 ar fi intrat o persoană, care ar fi secționat cablul de furnizare a serviciilor de internet, precum și cablul de alimentare aferent senzorului de iluminat, amplasate în exteriorul localului

Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii au prins în flagrant, în dreptul ușii de acces a cafenelei, un bărbat, având asupra lui un obiect tăietor-înțepător, de aproximativ 55 cm”, a transmis și Poliția Capitalei.

Același bărbat în vârstă de 33 de ani ar fi incendiat în decembrie anul trecut marfa aceleiași cafenele.

„Probatoriul administrat a relevat faptul că, la data de 16 decembrie 2023, în jurul orei 22.00, prin forțarea ușii de acces, bărbatul ar fi pătruns în incinta cafenelei, moment în care ar fi incendiat camera de depozitare, fiind provocate distrugeri la nivelul pereților. De asemenea, au fost distruse mai multe bunuri, printre care și obiecte electronice, prejudiciul fiind de aproximativ 7.000 de lei”, a mai precizat sursa citată.

Bărbatul este cercetat acum pentru distrugere.

Sursa foto: Poliția Română

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW