Friday, April 19, 2024
Jurnalism corect


Medic de la Spitalul Bălăceanca, prins în flagrant în timp ce lua mită / Ar fi eliberat documente nereale în baza cărora se obţineau ajutoare de la stat

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 13 martie 2024

Un medic de la Spitalul de Psihiatrie Bălăceanca din județul Ilfov a fost prins în flagrant de anchetatorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) când primea mită. Medicul este acuzat că ar fi primit de la mai mulți pacienți sume de bani sau bunuri pentru a completa documente nereale, în baza cărora se obţineau ajutoare de la stat.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de luare de mită şi fals intelectual, constând în aceea că, medicul, contra unor sume de bani şi bunuri, a întocmit documente medicale în care a atestat împrejurări necorespunzătoare adevărului ce urmau a fi folosite in vederea obţinerii unor drepturi băneşti de la stat”, au transmis anchetatorii.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că medicul lucrează la Spitalul de Psihiatrie Bălăceanca, unitatea medicală şi domiciliul medicului fiind percheziţionate.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW