Monday, December 6, 2021
Jurnalism corect


Măsuri după dubla crimă de la Onești: Noi șefi la IPJ Bacău

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 5 martie 2021 Etichete: , ,

Poliția Română anunță că șeful IGPR a dispus împuternicirea lui Toader Buliga și a lui Constantin Dragoș Bălău pentru posturile de inspector șef al IPJ Bacău, respectiv adjunct al inspectorului șef.

„Comisarul șef de poliție Buliga Toader are peste 25 de ani de experiență în structurile Ministerului Afacerilor Interne, din anul 2009 exercitând atribuții manageriale în mai multe structuri, printre care, în perioada 2016 – 2018, la nivelul conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.
În perioada 2018 – 2020 a ocupat funcții de conducere în cadrul Corpului de Control al ministrului, iar din luna august 2020 și până în prezent, a ocupat funcția de director general adjunct în cadrul Direcției Generale Management Resurse Umane din M.A.I.

Cu aceeași dată, din dispoziția inspectorului general al Poliției Române, comisar șef de poliție Bălău Constantin Dragoș a fost împuternicit să exercite, pentru 3 luni, atribuțiile funcției de adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Comisarul șef de poliție Bălău Constantin Dragoș are peste 23 de ani de experiență în structurile Ministerului Afacerilor Interne, din anul 2005 fiind șef al Poliției Muncipiului Roman”, transmite IGPR.

Ministrul de Interne a prezentat, miercuri, primele concluzii ale anchetei interne ce a fost demarată în urma intervenției polițiștilor în cazul dublei crime de la Onești. Șefii și adjuncții IPJ Bacău și ai Poliției Onești au fost înlăturați din funcție, a anunțat ministrul Lucian Bode.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW