Sunday, May 26, 2024
Jurnalism corect


Izolarea la domiciliu după ce ne întoarcem din vacanță din Grecia sau Bulgaria ar putea fi ridicată/ Ce spune ministrul Economiei

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 29 mai 2020 Etichete: , , ,

Românii care pleacă în vacanță în Grecia sau în Bulgaria, la întoarcere, trebuie să stea în izolare 14 zile. Ministrul Economiei susține că măsura ar putea fi ridicată ie la 15 iunie.

„Românii pot merge în Grecia și Bulgaria, doar că la întoarcere regula spune că trebuie să intre într-o izolare de 14 zile. Eu cred că până în 15 iunie, când se deschide sezonul estival din Grecia și Bulgaria, lucrurile astea se vor reglementa și anumite țări pot fi exceptate de la acest lucru pe bază de  acorduri bilaterale. (…) Grecia a anunțat data de 15 iunie, nici Bulgaria nu a deschis încă de la 1 iunie”, a declarat Virgil Popescu, la B1TV.

Ministrul speră că românii vor alege turismul intern pentru că „se consideră în siguranță în România”.

„E dreptul turiștilor să meargă în vacanță unde își doresc, eu ca ministru al Turismului îmi doresc cât mai mulți turiști români și străini în România. Și cred că mai mulți români o să prefere turismul intern. Se consideră mai în siguranță în România”, a spus Popescu.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW