Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Masca de protecție, obligatorie în Centrul Vechi al Capitalei, în piețe, târguri și în stațiile STB și CFR

By Andreea Traicu , in Stirile zilei , at 3 august 2020 Etichete: , ,

Autoritățile din Capitală au decis, luni, introducerea obligativității purtării măștii de protecție în Centrul Vechi al Capitalei, în stațiile CFR și STB, precum și în piețe și târguri.

” Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat în unanimitate următoarele măsuri:

•Participarea CFR Călători SA în calitate de membru cu drepturi depline in cadrul Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență.

• Instituirea obligativității purtării măștii de protecție potrivit normelor legale în vigoare, în perimetrul pietonal din Centrul Vechi delimitat de următoarele artere de circulație: Splaiul Independenței – Calea Victoriei –Strada Doamnei– Bulevardul I.C.Brătianu.

•Instituirea obligativității purtării măștii de protecție, potrivit normelor legale în vigoare, în piețe, târguri și expoziții pe întreaga durată a programului de funcționare a acestora.

•S-a instituit obligativitatea purtării măștii de protecție, potrivit normelor legale în vigoare, în zonele de așteptare a mijloacelor de transport în comun (stații STB, stații și peroane CFR, autogări).

•Totodată, pentru organizatorii de evenimente sau spectacole în aer liber se instituie obligația de a pune la dispoziția participanților măști de protecție și obligația participanților de a purta masca de protecție, potrivit normelor legale în vigoare, pe toată durata de desfășurare a acestora, de la accesul și până la ieșirea din zonă.

Măsurile adoptate prin Hotărărea nr. 13/2020 a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, intră în vigoare de la data aducerii la cunoștința publicului prin orice mijloc”, transmite Prefectura.

 

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW