Tuesday, May 21, 2024
Jurnalism corect


Mărturia unui bărbat vindecat de Covid-19: A fost o durere cum nu am mai cunoscut. Păziți-vă, nu riscați nimic! Nu e o glumă!

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 5 aprilie 2020 Etichete: , ,

Un bărbat care a fost diagnosticat cu virusul Covid-19 a povestit prin ce a trecut și le-a transmis oamenilor să nu ia în glumă acest virus care este extrem de periculos. Acesta a fost internat timp de 24 de zile, dintre care 14 la terapie intensivă.

Bărbatul spune că fiecare moment trăit în spital și-l amintește și povestește prin ce trec cadrele medicale care se luptă cu cei bolnavi de coronavirus.

„Fiecare moment mi-l amintesc, fiecare efort, echipele care au fost în jur, asistentele care s-au îmbolnăvit aici, tot efortul a fost direcționat să salveze un om necunoscut. Aveau echipament de protecție.

Mi s-a prins vena cu 6 perechi de mănuși. Vă dați seama cât de greu este!

Procedura pe care au urmărit-o de fiecare data m-a impresionat, era dusă la paranoia, dar respectau cu atâta atenție procedurile să nu ajungă să fie puse în pericol

Când mi s-a luat sânge din vena aortă și nu a fost o singură dată, se verifica saturația de oxigen, trebuiau luați câțiva ml de sânge aceea a fost pentru mine durere pe care nu o cunoscusem.”, a povestit bărbatul, la Digi24.

Acesta a mai spus că nu este fumător, nu bea alcool, iar singura problemă de sănătate este cea legată de greutate, însă analizele medicale sunt în parametri. Totodată, pacientul a mai spus că s-a vindecat și va fi externat.

„Oamenii să se păzească, trebuie să fie nu atenți, nu responsabili, aproape de acea zonă de paranoia, să se gândească că nu trebuie să riște absolut nimic mai ales dacă au soții gravide, părinți bătrâni cu boli asociate.

Nu e o glumă!”, a transmis el.

Inquam Photos / George Calin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW