Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Ciolacu: Marți sunt convocate Birourile Permanente pentru stabilirea calendarului de audiere a miniștrilor/ Este o mascaradă

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 10 februarie 2020

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat la finalul ședinței Comitetului Executiv că social-democrații au stabilit depunerea sesizării de către președinții Camerei și Senatului la Curtea Constituțională a României.

„Am stabilit depunerea sesizării de către președinții Camerei și Senatului la CCR. Vom aștepta răspunsul CCR, chiar dacă nu stopează demersul. (…) Am răsfoit și noi programul de guvernare al guvernului pe care nu-l va vota nimeni. Ne așteptam la anumite remedieri la programul de guvernare 1, dar au venit cu copy-paste din programul PSD. Miercuri, pe 19, vom avea un CEX și vom stabili strategia din ziua votului. Mâine va fi convocat BPN și va fi stabilit programul de audieri și al votului. Vom respecta legea și regulamentul. Chiar dacă e o mascaradă, ne menținem consecvenți”, a declarat Ciolacu.

Întrebat de ce s-au răzgândit social-democrații în legătură cu alegerile anticipate, Ciolacu a declarat:

„Fără să vă jignesc, eu am condus ședința CEX și știu poziția colegilor. Colegii au spus că partidul nu are dreptul să se teamă de votul românilor. E o mascaradă să faci anticipate cu câteva luni înainte de alegerile la termen”, a mai precizat Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă este mai avantajos pentru PSD să fie alegeri anticipate sau la termen, liderul PSD interimar a declarat că partidul este pregătit pentru orice fel de alegeri.

Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW