Friday, August 12, 2022
Jurnalism corect


Mario Iorgulescu a aflat oficial acuzațiile care i se aduc în urma accidentului pe care l-a provocat/ Acestea i-au fost transmise printr-un Ordin European de Anchetă

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 28 octombrie 2019 Etichete: , , ,

Mario Iorgulescu a aflat oficial acuzațiile care i se aduc în urma accidentului de circulație pe care l-a provocat și care s-a soldat cu moartea unui tânăr. Acuzațiile i-au fost transmise printr-un Ordin European de Anchetă de către procurorii italieni. Și asta pentru că fiul șefului LPF se află acum sub tratament la o clinică din Italia. 

CONTEXT

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, este urmărit penal pentru ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Procurorii au anunțat că ancheta penală continuă, chiar dacă tânărul a fost transferat la o clinică din străinătate și că au încercat să îi aducă la cunoștință acestuia acuzațiile, dar nu au reușit din cauza stării de sănătate a fiului șefului LPF.

„La data de 19 septembrie 2019, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspectul Iorgulescu Gino – Mario sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, a transmis Parchetul Tribunalului București, printr-un comunicat de presă.

Fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal a provocat un accident extrem de grav la începutul lunii septembrie, în urma căruia un tânăr a murit. După primele cercetări, s-a ajuns la concluzia că Mario Iorgulescu era băut și consumase cocaină.

Starea lui Mario Iorgulescu a fost gravă, încă de la început. Tocmai de aceea, la două săptămâni de la producere accidentului, familia a a decis să îl mute la o clinică din Italia, deși nu a avut acordul medicilor din România.

„În cursul dimineții de astăzi (23 septembrie 2019), la cererea expresă a familiei și contrar recomandărilor medicale, pacientul Mario Iorgulescu a părăsit Spitalul Elias în vederea continuării tratamentului într-o țară din UE”, au informat reprezentanții Spitalului Elias.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW