Wednesday, November 30, 2022
Jurnalism corect


Marii comercianți, apel către clienți: Vă rugăm să fiți cumpătați. A cumpăra mai mult decât ai nevoie poate însemna uneori să îi lași pe ceilalți fără produsele de care și ei au nevoie

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 15 martie 2020 Etichete: , ,

Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR), care reunește marile lanțuri de supermarketuri, le transmite cumpărătorilor să nu cumpere mai multe produse decât au nevoie, pentru că acest lucru îi va afecta pe ceilalți clienți.

”Avem nevoie și de ajutorul vostru. Vă rugăm să fiți cumpătați și chibzuiți la ce și cât cumpărați. Înțelegem frământările voastre, dar a cumpăra mai mult decât ai nevoie poate însemna uneori să îi lași pe ceilalți fără produsele de care și ei au nevoie. Există cantități și stocuri pentru toți, dacă suntem solidari și ne gândim și la nevoile tuturor”, arată asociația într-un comunicat de presă.

Comercianții au mai precizat că lucrează împreună cu autoritățile, furnizorii și partenerii logistici pentru a asigura furnizarea de bunuri în magazine și pentru a aproviziona depozitele logistice cu produse a căror cerere este ridicată.

Pe rețelele de socializare, mai multe persoane au acuzat că rafturile magazinelor sunt goale și nu mai găsesc ceea ce au nevoie. Potrivit angajaților anumitor supermarketuri, oamenii își fac cumpărăturile în cantități uriașe.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW