Saturday, July 24, 2021
Jurnalism corect


Mariana Ioniță, noul director al CNAIR

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 25 februarie 2020 Etichete: , ,

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a desemnat-o marți, 25 februarie, în funcția de Director General provizoriu al companiei pe Mariana Ioniță, pentru o perioadă de patru luni, informeză CNAIR într-un comunicat.

Mariana Ioniță l-a înlocuit în funcția de Director General al CNAIR pe Sorin Scarlat, numit de în această funcție de fostul ministru al Trasporturilor, Răzvan Cuc.

Demiterea lui Sorin Scarlat a fost solicitată cu insistență de către Asociația Pro Infrastructură, care l-a acuzat pe Scarlat de rezilierea abuzivă a contractului de execuție al lotului 3 al autostrăzii Lugoj-Deva, partea din A1, la un stadiu de execuție de peste 98%. În acest caz, compania spaniolă, Comsa, a acționat în judecată statul român și solicită despăgubiri.

Mariana Ioniță, care a deținut funcția de director la Direcția Reglemetări Tehnice și Autorizații de Construire în cadrul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicatiilor, este de profesie inginer constructor și este absolventă a Universității Tehnice de Construcții București.

 

Sursa foto: Facebook

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW