Monday, May 27, 2024
Jurnalism corect


SURSE Marea împărțire a funcțiilor: PNL, PSD și UDMR stabilesc eşalonul doi al Guvernului, în prima ședință a coaliției

By Diochetanu Andreea , in Politic Stirile zilei , at 6 decembrie 2021

PSD, PNL și UDMR au luni, 6 decembrie, prima ședință a coaliției de guvernare după învestirea Cabinetului Nicolae Ciucă. Întrunirea ar urma să aibă loc la ora 18:00, după ce liberalii și social-democrații se reunesc și ei în ședințe anterior.

Biroul Executiv (BEx) al PNL s-a reunit la ora 10:00, la Parlament, iar social-democraţii au o ședință a Biroului Politic Naţional (BPN), la ora 13:00, la sediul central al PSD.

Potrivit unor surse Main News, în ședința coaliției vor fi tranșate numirile în eşalonul doi al Guvernului – secretarii de stat, prefecţii, subprefecții şi şefii de agenţii. De asemenea, se va discuta și despre certificatul verde.

Totodată, pe agendă se află proiectul bugetului de stat pe 2022, pe care premierul Nicolae Ciucă vrea să îl adopte în Executiv până vineri, 17 decembrie, planul fiind ca până în Crăciun să fie votat şi de Parlament.

În plus, vor fi luate în discuție și restricţiile care vor fi păstrate în perioada sărbătorilor de iarnă, chiar dacă incidenţa la nivel naţional a scăzut. Autorităţile sunt în alertă din cauza noii tulpini Omicron.

Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: mainnews.ro/marea-impartire-a-functiilor-pnl-psd-si-udmr-stabilesc-esalonul-doi-al-guvernului-in-prima-sedinta-a-coalitiei/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW