Saturday, July 2, 2022
Jurnalism corect


Marea Britanie amână noua etapă de relaxare și impune noi restricții

By Andreea Traicu , in Stirile zilei , at 31 iulie 2020 Etichete: , , , , ,

Autoritățile din Marea Britanie au decis amânarea cu două săptămâni a etapei de relaxare programată pentru această perioadă și au impus noi restricții în anumite regiuni ale țării, potrivit agențiilor AFP și EFE, citate de Agerpres. Decizia a fost luată pe fondul creșterii noilor cazuri de COVID-19, fiind înregistrate, în medie, în jur de 4.200 cazuri noi pe zi

În această etapă ar fi urmată să fie redeschise cazinourile, patinoarele, salile de bowling și să se poată organiza evenimente la care să participe cel mult 30 de persoane.

Pe de altă parte, restricțiile au fost înăsprite în anumite zone din nordul țării, fiind interzise vizitele între rude și prieteni.

Mai mult, obligativitatea purtării măștii, valabilă în prezent pentru magazine, ar urma să fie impusă din 8 august și în locuri precum muzee, cinematografe, lăcașuri de cult.

”Ştiu că măsurile pe care le luăm vor fi o adevărată lovitură pentru multă lume, pentru toţi cei cărora le-au fost perturbate planurile de nuntă sau care nu pot celebra (sărbătoarea musulmană) Eid Al-Adha aşa cum ar fi dorit. (..) Îmi pare foarte foarte rău, dar pur şi simplu nu ne putem permite riscul”, a spus premierul Boris Johnson.

Sursa foto: edarabia.com

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW