Wednesday, January 19, 2022
Jurnalism corect


Marcel Vela: Toți polițiștii care sunt mână în mână cu interlopii vor fi sancționați

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 9 decembrie 2019 Etichete: , ,

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că toți polițiștii care „sunt mână în mână” cu interlopii vor fi sancționați. Vela a anunțat de curând că se vor face controale în toate inspectoratele de poliție din România, după cazul obținerii ilegale a permiselor portarmă din Caraș-Severin.

„Toți polițiștii care sunt mână în mână cu interlopii și pe cale administrativă vor fi sancționați. Controalele se referă la relații care sunt publice între polițiști sau șefi de poliție cu clanurile interlope în unele județe. Evident că și serviciul de Protecție Internă și presa au scos la iveală informații.

Pe viitor, susține ministrul, va încerca să organizeze concursuri pentru ocuparea funcțiilor de conducere, fără a mai exista factorul politic în cadrul numirilor în funcții a oamenilor legii.

„Ca măsură evidentă va fi sesizarea Parchetului Militar și a DIICOT cu privire la ceea ce fac polițiștii pentru că spre bucuria mea sunt foarte mulți polițiști de calitate care nu tolerează ce fac colegii lor. Pe viitor încercăm să profesionalizăm structurile și să nu mai depindă de factorul politic numirile”.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW