Tuesday, February 7, 2023
Jurnalism corect


Marcel Vela: Sunt de acord să mi se reducă salariul / Cei care lucrează în MAI nu vor fi afectaţi

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 10 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune că este de acord să i se reducă salariul și să lucreze în șomaj tehnic. Șeful MAI afirmă în același timp că angajații din interiorul ministerului nu vor fi afectați din punct de vedere al venitului.  

„Eu, fiind demnitar, sau politician care trece vremelnic prin această funcţie, sunt de acord să mi se reducă salariul şi să lucrez în şomaj tehnic, chiar achiesez la asemenea soluţie. (…) Indiferent cum este tehnic, eu tot la minister stau 24 din 24 de ore, dar esenţa este că sunt de acord să mi se reducă salariul, eu chiar sunt de partea oricărei idei care dă şi un mesaj de solidaritate şi de sacrificiu în clipe grele. Dar cei care lucrează în interiorul MAI cu siguranţă nu vor fi afectaţi de acest lucru, dimpotrivă, avem capacitatea să mai aducem în sistem, avem posibilitatea că dacă avem nevoie de forţe putem să angajăm pentru o perioadă de şase luni”, a afirmat Vela vineri seară, într-o intervenţie la Antena 3.

Ministrul de Interne a mai afirmat că nu s-a ajuns încă la momentul în care să fie nevoie de angajări temporare la MAI.  Conform acestuia, angajaţii din birouri au fost „coborâţi în stradă”.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW