Tuesday, April 16, 2024
Jurnalism corect


Marcel Vela: Șeful Poliției Bolintin Vale a fost schimbat din funcție/ La IPJ Giurgiu se va trimite Corpul de Control al IGPR

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 24 aprilie 2020 Etichete: , ,

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat pentru mainnews.ro faptul că șeful Poliției din Bolintin Vale a fost schimbat din funcție, după ce în spațiul public au apărut imagini violente în care omul legii lovea un bărbat trântit la pământ.

De asemenea, Marcel Vela a anunțat că la IPJ Giurgiu se va trimite și Corpul de Control al IGPR pentru a analiza managementul inspectorului-șef, numit pe 21 decembrie 2018 în funcție, tot în urma unui concurs.

„ -S-a facut sesizare la Parchet pentru purtarea abuziva a sefului Politiei Orasului Bolintin Vale si este in curs ancheta penala.

-Politistul agresiv a FOST SCHIMBAT din functia de comandant (functie in care a fost numit in data de 01.07.2019, in urma unui concurs)

-La IPJ Giurgiu se va trimite si Corpul de Control al IGPR pentru a analiza managementul inspectorului sef, numit in data de 21 Decembrie 2018 (tot in urma unui concurs).

-Orice abuz va fi sanctionata administrativ si sesizat penal, sustinand toate demersurile din ancheta procurorilor”, a declarat Vela pentru mainnews.ro.

Un bărbat trântit la pământ, agresat cu brutalitate chiar de șeful Poliției din Bolintin Vale

Un nou incident în care sunt implicați oamenii legii s-a întâmplat în Bolintin Vale. Un bărbat trântit la pământ în urma unei intervenții a fost agresat cu brutalitate chiar de șeful Poliției din Bolintin Vale. În această cauză IPJ Giurgiu a deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă.

Purtătorul de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Giurgiu a declarat pentru HotNews.ro că a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă și a fost sesizată unitatea de parchet competentă.

„La data de 17 aprilie a.c., am fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din orașul Bolintin Vale, din județul Giurgiu, are loc un conflict între două familii. Polișistii s-au deplasat la fata locului, ocazie cu care au aplanat conflictul, însă acesta a continuat și în ziua de sâmbătă, în timp ce persoanele în cauză se aflau pe strada, la un grătar si consumând băuturi alcoolice.

Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional conform prevederilor ordonanțelor militare cu amendă în cuantum de 13.000 de lei.

Cu privire la modul de interventie al polițiștilor, a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, fiind sesizată unitatea de parchet competenta”.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW