Friday, May 7, 2021
Jurnalism corect


Marcel Vela: Poliţia Animalelor va fi operaţională, va avea 488 de angajaţi plus 88 de medici veterinari

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 15 octombrie 2020 Etichete: , ,

Marcel Vela a anunțat că Guvernul a aprobat prin ordonanță de urgență înființarea Poliției Animalelor, structură ce ar urma să aibă în componența sa un număr de 488 de angajați și 88 de medici veterinari.

Marcel Vela a anunțat că miercuri a fost aprobată ordonanța de urgență privind înființarea Poliției Animalelor.

Vă dau o veste bună, în sensul în care aseară Guvernul României a aprobat prin ordonanţă de urgenţă privind înfiinţarea Poliţiei Animalelor. O dorinţă a noastră a tuturor, un proiect care a fost supus unei dezbateri lungi, unei transparenţe publice, am discutat cu toţi cei care sunt implicaţi în acest domeniu, cu asociaţii pentru protecţia animalelor, cu specialişti. Am discutat cu ataşaţi de afaceri interne care sunt detaşaţi la reprezentantele noastre diplomatice din alte state pentru a analiza tot ceea ce există la această oră în alte legislaţii, astfel încât să putem implementa, produce, promova şi adopta un proiect de lege extrem de important”, a declarat Marcel Vela.

Ministrul de Interne susține că noua structură va funcționa în toate județele din țară și ar urma să aibă un număr de 488 de angajați și 88 de medici veterinari.

Odată cu apariţia acestei ordonanţe de urgenţă în Monitorul Oficial, Poliţia Animalelor va fi operaţională, va avea 488 de angajaţi plus 88 de medici veterinari, va avea structuri în toate judeţele şi vom aplica legea în acest domeniu în care România a fost extrem de deficitară. Aşadar această veste aşteptată de mulţi iubitori de animale este o realitate. În următoarele 60 de zile, este termenul de implementare, de angajare, de organizare a concursurilor, ea vă fi operaţională. Mai mult decât atât, am prevăzut în proiectul de investiţii şi autoutilitare pentru Poliţia Animalelor astfel încât să dotăm această structură la cel mai înalt nivel, pentru a interveni în timp operativ acolo unde este nevoie pentru a salva un suflet nevinovat. Suntem alături de toţi iubitorii de animale, cum sper că şi ei să fie alături de noi pentru că acest proiect să fie un real succes”, a adăugat Marcel Vela.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW