Monday, July 22, 2024
Jurnalism corect


Marcel Vela nu ține cont de regulile de protecție împotriva COVID-19. Fostul ministru de interne, surprins într-un restaurant din Capitală

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 23 martie 2021

Deși toate localurile ar fi trebuit să fie închise în București, senatorul PNL Marcel Vela, fost ministru al afacerilor interne, a fost surprins, marți, într-un astfel de local, foarte aglomerat, la scurt timp după ședința de bilanț a MAI.

În imaginile surprinse de Digi 24, Vela este la masă cu alte patru persoane, într-o fostă terasă, delimitată de mai mulți pereți din sticlă. În respectivul local nu era respectată nici regula de distanțării meselor, acestea fiind amplasate una lângă cealaltă.

Marcel Vela nu a răspuns pentru a oferi un punct de vedere.

Ce spune legea

Potrivit regulilor stabilite de Guvernul României la recomandarea Comitetului pentru Situații de Urgență, activitatea în interiorul restaurantelor, barurilor și cafenelelor este suspendată, dacă incidența cazurilor de COVID-19 în ultimele 14 zile depășește rata de 3 la mie.

Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență a adoptat vineri relaxarea măsurilor astfel încât localurile să poată funcționa la o capacitate de 30%, însă această măsură intră în vigoare începând de luni.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW