Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Marcel Vela, despre mulțimea de pe litoral: Oamenii se aglomerează pentru că aglomerația a fost permisă. Polițiștii nu au fost foarte bine organizați

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 1 iulie 2020 Etichete: , , ,

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, susține că aglomerația din weekend de pe litoral a fost permisă chiar de autoritățile române, fiindcă nu s-au organizat.

Weekendul trecut oamenii au uitat de coronavirus. Stațiunile de pe litoral au fost pline ochi de oameni, care nu respectau nicio măsură impusă de autorități pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Mai mult, la Mamaia, a fost filmată și o horă de zeci de oameni.

În acest context, ministrul de Interne s-a prezentat azi la Constanța pentru a se asigura că astfel de evenimente nu vor mai avea loc. Marcel Vela a declarat că agenții economici care vor încălca legea vor rămâne fără autorizații și că oamenii legii vor patrula mai des pe litoral.

„Oamenii se aglomerează pentru că aglomerația a fost permisă. Polițiștii nu au fost foarte bine organizați și atunci, dacă ai un singur echipaj o dată la trei ore care trece pe litoral, normal că agenții economici își permit să încalce legea”, a declarat Vela, precizând că polițiștii vor patrula mai des.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *