Sunday, May 19, 2024
Jurnalism corect


Marcel Vela, despre desecretizarea convorbirilor din 10 august: Nu mă joc. Cine își permite să tergiverseze își riscă propria carieră

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 5 decembrie 2019 Etichete: , ,

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat într-o conferință de presă susținută joi, că raportul 10 august a fost desecretizat complet și a fost pus la dispoziția procurorilor DIICOT. Ministrul a mai spus că jandarmii care amână desecretizarea își riscă propria carieră.

„Raportul 10 august a fost desecretizat în totalitate și pus la dispoziția procurorilor. Am făcut un pas în plus și am dispus luarea măsurilor pentru desecretizarea convorbirilor purtate de jandarmi prin intermediul stațiilor de emisie-recepție în cele două luni de zile, 10 și 11 august. După desecretizare, aceste convorbiri vor putea fi puse la dispoziția procurorilor și sunt convins că vor contribui major la lămurirea situației. Se va putea stabili concret cine și ce ordine a dat și cum au fost puse în aplicare. Pe scurt, se va stabili dacă au fost comise abuzuri împotriva protestatarilor și cine le-a comis”, a declarat Marcel Vela într-o conferință de presă.

Marcel Vela a anunțat că se aștepta ca aceste convorbiri să se afle deja la dosar, „dar unii au impresia că se pot juca”.

„Sincer să fiu, mă așteptam ca aceste convorbiri să fie deja la dosar, dar unii au impresia că se pot juca. O spun din nou clar și răspicat: nu mă joc și nu accept să tergiversăm cu nicio secundă lămurirea situației din 10 august. Cine își permite să tergiverseze își riscă propria carieră”, a mai spus Vela.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you can find 53623 additional Info to that Topic: mainnews.ro/marcel-vela-despre-desecretizarea-convorbirilor-din-10-august/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW