Thursday, July 9, 2020
Jurnalism corect


Marcel Vela, despre celebra sa geacă de piele: A încins tastaturile şi a pus cu adevărat punctul pe I, a reactivat flacăra interioară şi a trezit în toţi ochiul critic

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 26 aprilie 2020 Etichete: ,

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a postat duminică pe Facebook un mesaj intitulat „Secretul din spatele gecii de piele”, în care vorbește despre articolul vestimentar purtat în aproape toate conferințele sale de presă și despre care s-au scris numeroase articole.

”Era un început de martie, iar lumea întreagă avea să trăiască ceva neprevăzut. Cu toţii aveam să intrăm într-un carusel, fără bilet de îmbarcare şi fără să cunoaştem durata cursei. Schimbări în lanţ, o viaţă cu totul nouă, greutăţi, unitate, camaraderie, 24h/24h permanent la datorie, soluţii, prezenţă, viziune, credinţă şi multă speranţă. Ştiri, îngrijorări, articole, titluri, postări, live-uri, microfoane şi … un ministru cu o GEACĂ”, a scris, Vela, duminică, în postarea intitulată ”Secretul din spatele gecii de piele”.

Ministrul a postat mai multe fotografii în care apare cu „acea geacă de piele”, precizând că a născut idei și controverse.

”Vorbim despre o geacă, nu?! Se pare că ea nu este orice geacă. Este acea GEACĂ! A încins tastaturile şi a pus cu adevărat punctul pe I, a reactivat flacăra interioară şi a trezit în toţi ochiul critic. Hulită de unii şi iubită de alţii, ea a adus părerologii laolaltă, a născut idei şi ca o veritabilă «personalitate», a născut controverse. Ce face acum? Având o greutate atât de mare… Aşteaptă ziua de luni!”, şi-a încheiat Vela postarea, însoţită de mai multe fotografii în care poartă respectiva geacă de piele.

“Secretul din spatele gecii de piele”:

Era un început de Martie iar lumea întreagă avea să trăiască ceva neprevăzut….

Publicată de Marcel Vela pe Duminică, 26 aprilie 2020

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW