Wednesday, September 22, 2021
Jurnalism corect


Marcel Vela anunță înființarea Poliției Animalelor / Când se va întâmpla acest lucru

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 4 octombrie 2020 Etichete: , , ,

Marcel Vela susține că ordonanța de urgență privind Poliția Animalelor a obținut toate avizele necesare, iar, în următoarea ședință de Guvern, structura specială din cadrul MAI va fi înființată.

Joi, acum trei zile, în ședința Guvernului, MAI a supus dezbaterii, în primă lectură, OUG privind înființarea Poliției Animalelor.

OUG are toate avizele de la ministerele de resort, inclusiv pe cel de la Consiliul Economic și Social, iar domnul Prim Ministru a semnat documentele și pentru avizul CSAT, fiind vorba despre schimbarea structurii Ministerului Afacerilor Interne.

Așadar, după următoarea ședință de Guvern și publicarea OUG în Monitorul Oficial, România va avea o altă abordare pentru rezolvarea situațiilor grave, prin înființarea Poliției Animalelor.

Astăzi, de Ziua Internațională a Animalelor, haideți să ne gândim cum ar fi lumea noastră fără aceste suflete curate și singure.

Trebuie ca #împreună să ne unim în acest efort de a construi Poliția Animalelor într-o structură parteneră cu dumneavoastră, având toți același scop: Protecție și iubire pentru animale!

Acum, în această zi aniverasară, transmit un gând frumos pentru toate scânteile de iubire și bunătate din ochii fiecărui animal, iar tuturor iubitorilor de animale, mulțumiri și respect pentru ajutorul și implicarea lor!

Singur nu aș fi reușit!”, a anunțat Marcel Vela, pe Facebook.

World Animal Day

Unul dintre testele pe care îl dă fiecare societate vizează, fără doar și poate, și comportamentul…

Publicată de Marcel Vela pe Duminică, 4 octombrie 2020

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW