Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Marcel Vela a anunțat că se vor închide mai multe puncte de trecere a frontierei

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 12 martie 2020 Etichete: , ,

Într-o declarație de presă, joi, 12 martie, ministrul interimar al Internelor, Marcel Vela, a anunțat închiderea a mai multe puncte de trecere a frontierei, la graniţa României cu Ungaria, Ucraina, Bulgaria, Serbia şi Republica Moldova.

 „Pentru folosirea eficientă a resurselor în punctele de trecere a frontierei cu flux mare de trafic urmează să fie închise temporar mai multe puncte de trecere a frontierei, în care în prezent se înregistrează un trafic redus”, a transmis Marcel Vela.

La frontiera cu Ungaria, urmează să fie închise punctele de trecere: Turnu, Săcuieni, Salonta și Valea lui Mihai.

La frontiera cu Ucraina, se închide punctul de trecere Sighet.

Vor fi închise la granița cu Bulgaria următoarea puncte de trecere a frontierei: Negru Vodă, Lipnița, Dobromir, Zimnicea, Turnu Măgurele și Bechet.

La frontiera cu Republica Moldova: Rădăuți-Prut și Oancea.

La frontiera cu Serbia, punctele care au fost închise unilateral de autoritățile sârbe: Porțile de Fier II, Moldova Nouă, Foieni, Lunga, Vâlcan, Drobeta Turnu Severin și Naideş. Rămân funcționale pe frontiera cu Serbia: Porțile de Fier I, Moravița și Jimbolia.

 

Sursa foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More on that Topic: mainnews.ro/marcel-vela-a-anuntat-ca-se-vor-inchide-mai-multe-puncte-de-trecere-a-frontierei/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *