Monday, May 20, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu, despre cazul din Timișoara: PNL nu își asumă să comunice nimic. Asta e România normală?

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 18 noiembrie 2019 Etichete: , , ,

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, acuză Guvernul PNL că este indiferent în privința cazului din Timișoara, unde doi copii și mama unui dintre ei au murit, după ce în blocul în care locuiau a fost făcută o deratizare.

„Un bebeluş de nouă zile şi mama sa, dar şi un alt copil de trei ani au murit după o deratizare făcută în bloc. Alţi copii şi adulţi sunt internaţi în spital şi câteva zeci de locatari au fost evacuaţi. Autorităţile au început să facă verificări abia după 48 de ore. 48 de ore!!!! Şi după ce a apărut cazul în presă. Aţi auzit să iasă cineva de la PNL şi să îşi asume ceva?! Să anunţe vreo măsură?! Vreo demitere?! Nimic! Nu e convenabil…. Înţeleg din presă că primarul Timişoarei, ministrul Sănătăţii şi cel al Internelor au telefoanele închise. Toţi sunt de la PNL. Şi niciunul nu îşi asumă să comunice nimic. Incredibil! Asta e România normală?!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Ministerul Sănătății, prin Direcția de Sănătate Publică Timiș a demarat o anchetă în ceea ce privește cazul de la Timișoara, unde, doi copii și mama unuia dintre ei și-au pierdut viața după ce în blocul în care locuiau a fost făcută o deratizare.

Potrivit IPJ Timiș în cauză s-a deschis un dosar penal in rem pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Dosarul este instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More on on that Topic: mainnews.ro/marcel-ciolacul-despre-cazul-din-timisoara-pnl-nu-isi-asuma-sa-comunice-nimic-asta-e-romania-normala/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW