Monday, October 25, 2021
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu: Vom avea cea mai dură opoziţie pe care a avut-o până acum PSD

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 22 decembrie 2020

Marcel Ciolacu susține că PSD va face cea mai dură opoziție de până acum. Președintele social-democrat a precizat că se va folosi de toate pârghiile democratice pentru a apăra votul românilor. 

Noi nu am dorit să participăm la această mascaradă făcută la adresa voturilor românilor, democraţiei şi a Constituţiei de către preşedintele României. PSD, cu toate că a câştigat alegerile, prin implicarea grosolană într-o democraţie de către preşedintele României, mai ales că s-a şi antepronunţat ce doreşte şi cum şi-l doreşte pe domnul Cîţu, după cum ştim groparul economiei româneşti, în ultimul an de zile, o să intrăm în Opoziţie şi vom avea cea mai dură opoziţie pe care a avut-o până acum PSD”, a declarat la Antena 3, Marcel Ciolacu, după desemnarea lui Florin Cîţu în funcţia de prim-ministru, citat de News.ro.

Ciolacu a spus că Florin Cîțu a plănuit „proiectul austerității” pentru anul 2021.

Vom folosi toate pârghiile democratice să apărăm votul românilor şi să-i ferim de acest dezastru care o să urmeze în România (…) Aştept să văd adevărul când va veni domnul Cîţu cu proiectul de buget şi vom vedea, de fapt, proiectul austerităţii pentru anul 2021”, a mai declarat liderul PSD.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW