Monday, September 20, 2021
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu, vizită la Bruxelles. Liderul PSD se va întâlni cu Serghei Stanișev, Frans Timmermans și David Sassoli

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 17 februarie 2020 Etichete: , , ,

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, se află într-o vizită de lucru la Bruxelles unde se va întâlni cu președintele Partidului Socialiștilor Europeni, Serghei Stanișev, cu vicepreședintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans, responsabil cu Pactul Ecologic European, dar și cu președintele Parlamentului European, David Sassoli, potrivit unui comunicat de presă al PSD.

Astfel, potrivit sursei citate, la ora 10:00 Marcel Ciolacu se va vedea cu președintele PES Serghei Stanișev. La ora 11:30 social-democratul se va vedea cu vicepreședintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans, iar de la ora 16:00, Ciolacu se va întâlni cu președintele Parlamentului European, David Sassoli.

Începând cu ora 16.00, liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu va avea o întrevedere cu preşedintele Parlamentului European David Sassoli.

„Îmi doresc şi cred că este o necesitate ca PSD să îşi recâştige dimensiunea sa de partid european. Trebuie să ne reconectăm la Europa. Este nevoie să reluăm dialogul şi să consolidăm relaţia cu prietenii şi cu partenerii din familia noastră europeană. Acesta este drumul PSD, acesta este drumul României! PSD trebuie să revină la masa dialogului european şi să nu ne mai întoarcem la atitudini închise, neconstructive şi fără finalitate. Avem obligaţia să facem acest lucru. Trebuie să pledăm cu demnitate, dar şi cu înţelepciune pentru interesele ţării noastre”, a declarat Marcel Ciolacu.

Inquam Photos / Octavmar Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW