Friday, January 28, 2022
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu vede partea plină a paharului: Am dublat votul politic la Bucureşti de la ultimele alegeri

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 27 septembrie 2020 Etichete: ,

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică seară, la scurt timp după anunțarea datelor primelor exit-poll-uri, că formațiunea pe care o conduce a obținut un număr dublu de voturi în București, comparativ cu cel obținut la alegerile europarlamentare.

„Vreau să vă reamintesc că am dublat votul politic la Bucureşti de la ultimele alegeri europarlamentare. Acest lucru arată foarte clar că PNL, care se află pe locul 3 ca şi vot politic din Bucureşti, a fost sancţionat de bucureşteni pentru haosul din pandemie, pentru hoţiile din pandemie, pentru umilinţa la care au supus pensionarii, copiii, mediul de afaceri şi, nu în ultimul rând, medicii”, a declarat Marcel Ciolacu, citat de News.ro.

„Sunt foarte mândru de doamna Firea pentru această decizie de a merge singură pe picioarele ei şi de a-şi asuma acest risc de a se lupta cu toată lumea” a adăugat el.

„Vom avea cel mai mare număr de aleşi locali”, a subliniat Ciolacu.

„Faptul că avem acest vot politic şi din ţară, în acest moment, estimările şi informaţiile pe care le avem ne confirmă că PSD rămâne cel mai mare partid din România cu numărul de cel mai mulţi primari aleşi direct este o confirmare că suntem pe drumul cel bun şi acest nou program de reconstrucţie al partidului şi de modernizare al său este drumul corect”, a adăugat Ciolacu.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW