Thursday, September 23, 2021
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu susține că Ordonanța privind amânarea la plată a ratelor ar fi fost retrasă / Florin Cîțu: Ordonanța nu este retrasă

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 30 martie 2020 Etichete: , , , , ,

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a publicat un document din care reiese că Ordonanța de urgență privind amânarea ratelor bancare ar fi fost retrasă de la publicarea în Monitorul Oficial. Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a precizat că Ordonanța va fi publicată după ce vor fi făcute anumite corecții în ședința executivului de luni.

Documentul publicat de Marcel Ciolacu are ștampila Guvernului și este semnat de Secretarul General, Antonel Tănase.

Florin Cîțu: Ordonanța nu este retrasă

Pe de altă parte, Florin Cîțu, a ținut să precizeze că OUG privind amânarea la plata ratelor va fi publicată după ședința de Guvern de luni, în care vor fi făcute anumite modificări.

„Ordonanța care amână plata ratele romanilor până la 9 luni(!!!) nu este retrasa! Câteva observații ale MFP care clarificau mai multe discuții apărute în spațiul public au fost omise din varianta trimisă spre publicare. Astăzi (n.r. – 30.03.2020) în ședința de guvern de la ora 17:00 corectăm această eroare. Varianta cu toate observațiile incluse se va publica după ședința de guvern de astăzi”, a explicat Florin Cîțu pe Facebook.

Prin această Ordonanță de urgență persoanele fizice și juridice, afectate de pandemia COVID-19, ar putea fi fost scutite, la cerere, de plata ratelor bancare, până la nouă luni.


Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW