Monday, September 26, 2022
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu susține că a intervenit pentru a „salva” PNRR: Am discutat cu Comisarul european pentru economie. Cîțu se va întoarce cu mâna goală de la Bruxelles

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 11 mai 2021

Marcel Ciolacu susține că a avut o discuție cu Comisarul european pentru economie, Paolo Gentiloni, pentru a „salva” Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Liderul social-democrat este de părere că premierul Florin Cîțu se va întoarce „cu mâna goală” din vizita oficială de la Bruxelles.

La cât de rău arată acum lucrurile, premierul Cîțu se va întoarce din nou cu mâna goală de la Bruxelles. În timp ce majoritatea statelor și-au trimis planurile naționale Comisiei Europene, PNL și USR nu respectă nici măcar regulile de bază cerute de CE. Guvernanții încă n-au înțeles că acești bani sunt pentru dezvoltarea României și nu pentru alimentarea clientelei politice înainte de alegerile lor interne”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Am discutat astăzi cu Paolo Gentiloni, Comisarul european pentru economie, despre cum putem salva Planul Național de…

Publicată de Marcel Ciolacu pe Marţi, 11 mai 2021

Guvernul negociază PNRR la Bruxelles

O delegație a Guvernului României, în frunte cu prim-ministrul Florin Cîțu, negociază în aceste zile, la Bruxelles, ultimele detalii ale Planului Național de Redresare și Reziliență, prin care țara noastră va putea accesa finanțări de 29,2 miliarde de euro.

Șeful executivului va avea, marți, o cină de lucru cu președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, iar miercuri va purta discuții cu vicepreședinții executivi ai executivului european, Margrethe Vestager și Valdis Dombrovskis.

La rândul său, ministrul finanțelor, Alexandru Nazare, a avut o întrevedere cu comisarul european pentru economie Paolo Gentiloni, iar marți, 11 mai, va avea una și cu comisarul european pentru buget și administrație, Johannes Hahn.

La Bruxelles se va afla și ministrul proiectelor europene, Cristian Ghinea, care va participa la întâlnirea lui Florin Cîțu cu Margrethe Vestager.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW