Sunday, May 22, 2022
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu solicită demisia premierului Ludovic Orban și ministrului Nelu Tătaru

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 16 noiembrie 2020

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, le-a cerut luni demisia premierului Ludovic Orban și ministrului sănătății, Nelu Tătaru, după ce zece persoane și-au pierdut viața în incendiul devastator de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț.

„Numărul victimelor tragediei de la Piatra Neamţ care, din păcate, creşte este expresia eşecului naţional al Guvernului de a gestiona pandemia! După 36 de ore de la tragedie, niciunul dintre guvernanţi nu-şi asumă vreun dram de răspundere. Ba mai mult, Orban şi PNL caută să dea vina pe autorităţile locale, cum au făcut în toată pandemia, pe miniştrii din ultimii 30 de ani, pe toată lumea, ca să fugă de răspundere. Au pus pe umerii primarilor şi şefilor de Consilii judeţene tot greul luptei cu pandemia, fără să-i ajute, de fapt, cu nimic. Ajunge cu cinismul. Orban şi Tătaru, daţi-vă demisia dacă mai există vreun strop de compasiune faţă de familiile celor care au pierit în această tragedie”, a declarat Marcel Ciolacu.

Sâmbătă la Secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț a izbucnit un incendiu în urma căruia 10 persoane și-au pierdut viața iar alte 7 au fost grav rănite. Parchetul General a deschis dosar de cercetare penală in rem pentru a stabili cu exactitate cine a fost de vină pentru această tragedie.

Amintim că Lucian Micu, managerul demisionar al SJU Piatra Neamț, a fost numit în funcție de PSD, după ce nu a mai putut candida pentru un nou mandat de primar al orașului Roman, după ce a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW