Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu şi-a anunţat oficial candidatura la alegerile prezidenţiale: „Sunt pregătit să-mi asum responsabilitatea de a fi preşedintele tuturor românilor” VIDEO

By Ana Teșcan , in Politic Stirile zilei , at 20 august 2024 Etichete:

Prim-ministrul și președintele PSD, Marcel Ciolacu, și-a anunțat oficial marți, 20 august, candidatura la alegerile prezidențiale.

„Am decis să îmi depun candidatura la Preşedinţia României. Am luat această decizie după ce m-am consultat cu românii, cu familia mea şi cu colegii mei din partid. 

Astăzi, mai mult ca oricând, România are nevoie de stabilitate şi echilibru. Românii au nevoie de siguranţa că muncind pot avea un trai mai bun. Ţara are nevoie de un preşedinte căruia îi pasă de toţi românii. Nu m-am dat niciodată înapoi de la lucrurile grele. Am preluat preşedinţia PSD într-un moment foarte dificil şi, împreună cu colegii mei, am reuşit să recâştigăm încrederea oamenilor. Am acceptat răspunderea de a fi prim-ministru într-unul dintre cele mai complicate momente din istoria recentă. Şi am reuşit, alături de colegii mei din Guvern, să punem lucrurile în ordine.

Am credinţa că pot contribui la viitorul ţării mele – un viitor în siguranţă şi bunăstare. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a transmis Ciolacu într-un mesaj video postat pe rețelele de socializare.

Anunţul vine cu patru zile înainte de Congresul PSD în care se va alege noul preşedinte al formaţiunii şi va fi validat candidatul la alegerile prezidenţiale.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii