Friday, June 14, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu se proclamă câștigătorul alegerilor: „Tot ce am obținut astăzi reprezintă încrederea pe care au dat-o românii”

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 9 iunie 2024

Premierul Marcel Ciolacu, a declarat duminică seară, imediat după anunțarea rezultatelor exit-poll-ului, că PSD este marele câștigător al acestor alegeri.

„Partidul PSD a câștigat alegerile. Tot ce am obținut astăzi reprezintă încrederea pe care au dat-o românii, dar și munca fiecăruia dintre colegii noștri, Votul de astăzi confirmă că am guvernat bine într-o perioadă dificilă. PSD a obținut un scor mai bun decât în 2020, vom avea mai multe Consilii Județene, mai mulți primari în orașe, comune și mai mulți consilieri județeni. Ne-am îndeplinit obiectul. Guvernul pe care îl conduc are legitimitatea romanilor. Vom putea lupta pentru obiective. (…) Îi mulțumesc Gabrielei Firea pentru ca a făcut o campanie buna si a făcut tot ce a făcut pentru ca PSD sa aibă acest scor in București. Fac un apel la toți oamenii noștri din București, dar si din tara, sa rămână în sala pana la ultimul vot si ultimul proces verbal”, a declarat Marcel Ciolacu.

Coaliția Națională PSD-PNL este pe primul loc la alegerile europarlamentare, cu 54% din voturi, urmată de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), cotat cu 14% și Alianța Dreapta Unită (USR, PMP și Forța Dreptei), cu 11%, potrivit datelor unui exit-poll realizat de CURS și Avangarde, citat de Antena 3.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW