Sunday, January 16, 2022
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu, săgeți către Teodorovici: Fiecare dintre noi avem felul nostru de a ieși dintr-o înfrângere: mai demn, mai nedemn, mai penibil, mai puțin penibil

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 27 noiembrie 2019 Etichete: ,

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că formațiunea va depune o moțiune de cenzură, însă nu în viitorul apropiat.

„Nu îmi cereți să iau decizii pe care eu nu am fost deja mandatat de colegii mei. Am un mandat foarte clar. Partidul nu mai este condus de un tătuc. O să ne luăm fiecare sarcinile și vom merge mai departe. Astfel de alianțe trebuie decise în cadrul mai larg. Eu știu un singur lucru foarte clar. Să depășim negația. PSD este în opoziție. La Palatul Victoria este un guvern care este în minoritate. Opoziția are dreptul să depună moțiuni de cenzură.

Categoric că vom depune o moțiune, nu am dori să picăm în aceeași patimă a fostei opoziții să depunem moțiunii degeaba. Domnul Orban să stea liniștit, încă nu e pericol să fie demis prin moțiune”.

Întrebat despre revenirea lui Mihai Tudose în PSD, Marcel Ciolacu a spus că nu a vorbit cu europarlamentarul Pro România despre acest subiect.

„Nu am avut această discuție, în acest moment. Nu m-a sunat să-mi spună că vrea să vină în PSD. Oricum, trebuie să și vrea. Dacă va exista această intenție, o să discutăm și cu liderul organizației de la Brăila”, a spus Ciolacu.

Liderul interimar al PSD a vorbit și despre faptul că Eugen Teodorovici a refuzat să își dea demisia din funcția de președinte executiv al partidului și mai mult, fostul ministru de Finanțe a anunțat că va da în judecată partidul.

”Fiecare dintre noi avem felul nostru de a ieși dintr-o înfrângere mai demn, mai nedemn, mai penibil, mai puțin penibil.

În momentul în care jumătate plus unu dintre membri BP își dau demisia, atunci acel for de conducere este dizolvat. Doamna Dăncilă a dorit să demisioneze, a fost decizia dumneaei, nu a fost ca efect al dizolvării Biroului Permanent.”, a spus Marcel Ciolacu.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW